Ansökan om Bostadsgarantin

För att ta del i bostadsgarantin måste du vara antagen på en kurs eller program om minst 15hp vid Högskolan Kristianstad samt aktivt själv söka bostad i 30 dagar.

 

Instruktioner för sökningen:

1. Du måste vara inloggad för att det skall behöva sparas. 

2. Du fyller i ditt namn samt andra kontakt uppgifter som inte redan fyllts in och påbörjar ansökan om bostadsgaranti. Från dagen du börjar att söka har du 30 dagar på dig att aktivt leta en bostad. 

3. När du har fått svar från uthyrare att du inte hittat bostad antecknar du detta (loggar) svaren nedan frå de olika uthyrarna. 

4. Vid nya svar loggar du alltid datumen du fick svaret och inte datumet du loggar svaret. 

5. Efter 30 dagar aktivt sökande skickar du in svaret och Kristianstads studentkår kommer då ha 30 dagar på sig att försöka hitta en bostad till dig. 

6. Svar från uthyrare som du fått ett nej från måste vara ordentliga och beskrivande samt vilken adress lägenheten låg på för att vi ska så tydligt se att ni aktivt söker boende. Tips är att kopiera mejlet ni fått från bostadsföretaget. 

 7. När det har gått 30 dagar och du inte har hittat en bostad klickar du i boxen på ansökan efter du har loggat dina svar och skickar in ansökan om att du godkänner din ansökan. Det går inte att fylla på efter du har skickat in den!

Checka inte i boxen om du inte har börjat logga dina svar!!

Logga in

Registrera

Genom att klicka på knappen godkänner du villkoren

Avbryt

Glömt?